24 | 05 | 2017

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΖΩΗΣ: ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Πειραιάς, 08-05-2017

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
"ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΖΩΗΣ-LIFE SKILLS"
ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2017

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Π.Ε. ΚΑΙ Α.Υ. 2016-17

Πειραιάς, 03-05-2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
2016-17

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εκδήλωση των Προγραμμάτων
Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας
Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 
5 Μαΐου 2017 και ώρα 9:00 – 14:00
Χώρος παρουσίασης: 3ο ΕΠΑΛ Πειραιά (Σαλαμίνας 4, 18545, Πειραιάς)

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ
Για να δείτε την αφίσα της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIFE SKILLS: ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Πειραιάς, 02-05-2017

Πίνακας συμμετεχόντων  στο σεμινάριο με τίτλο
«Πρόγραμμα Life Skills/Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας ενεργούς πολίτες»
το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Μαΐου στο 7ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού

ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πειραιάς, 26-04-2017

24 – 30 Απριλίου 2017: Παγκόσμια Εβδομάδα Ανοσοποίησης

world-immune-weekΗ Παγκόσμια εβδομάδα ανοσοποίησης έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου και έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της χρήσης των εμβολίων κατά των ασθενειών για την προστασία των ανθρώπων όλων των ηλικιακών ομάδων. Η ανοσοποίηση σώζει εκατομμύρια ζωές και είναι ευρέως αναγνωρισμένη ως μία από τις πιο επιτυχημένες παρεμβάσεις υγείας. Ωστόσο, παρά τις βελτιώσεις που έχουν γίνει μεμονωμένα σε κάθε χώρα τόσο σε παρεμβάσεις πολιτικών υγείας όσο και στην αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμών, σε παγκόσμιο επίπεδο σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) υπάρχουν ακόμα 19,4 εκατομμύρια παιδιά τα οποία δεν έχουν εμβολιαστεί καθόλου ή είναι υπο-εμβολιασμένα.
Το έτος 2017 βρίσκεται στο μέσο της δράσης Εμβολιασμός για όλους (GVAP) η οποία υιοθετήθηκε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Συνέλευσης για την Υγεία που πραγματοποιήθηκε το 2012 υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) και έγινε δεκτή ομόφωνα από τα 194 κράτη-μέλη που συμμετείχαν. Βασικός στόχος της δράσης Εμβολιασμός για όλους (GVAP) είναι η πρόληψη έως το 2020, μέσω της καθολικής πρόσβασης στην ανοσοποίηση, όλων των θανάτων που μπορεί να προκληθούν από ασθένειες.
Για το 2017 ο βασικός στόχος της εκστρατείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ) εστιάζει τόσο στην ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σχετικά με την υψηλή σπουδαιότητα της πλήρους ανοσοποίησης σε όλη τη διάρκεια της ζωής, όσο στην ενημέρωση σχετικά με το βασικό ρόλο που αυτή διαδραματίζει ως προς την επίτευξη των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης σύμφωνα με την ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών.

Για να δείτε το σποτ της εκστρατείας του Π.Ο.Υ πατήστε εδώ:
http://www.who.int/campaigns/immunization-week/2017/animated-infographic-500.gif?ua=1- 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Πειραιάς, 06-04-2017

Εκδήλωση παρουσίασης προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και αγωγής υγείας

Η Δ/νση Β/θμιας Εκ/σης Πειραιά, δια των γραφείων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας, προγραμματίζει εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων ΠΕ και ΑΥ που υλοποιούνται στα σχολεία της Δ/νσης μας τη σχολική χρονιά 2016-2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, από 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., στο 3ο ΕΠΑΛ Πειραιά (Σαλαμίνας 4, 18545, Πειραιάς). Το κάθε σχολείο έχει τη δυνατότητα να κάνει 5λεπτη παρουσίαση της εργασίας του με τη μορφή ηλεκτρονικής παρουσίασης, αφίσας ή video. Επίσης το σχολείο μπορεί να αξιοποιήσει αυτό το χρονικό διάστημα για χορό, τραγούδι, θεατρικό δρώμενο, έκθεση κατασκευής/προϊόντων που έχει δημιουργήσει ή ό,τι άλλο έχει την πρόθεση να υλοποιήσει!

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες ΠΕ και ΑΥ καλούνται να υποβάλουν συμμετοχή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://goo.gl/forms/z9QeED31efYIXOVE2μέχρι την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 2 μ.μ. Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής θα διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα που θα σας αποσταλεί στα email που θα δηλώσετε στην ηλεκτρονική φόρμα.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (BRITISH COUNCIL)

Πειραιάς, 06-04-2017

Βιωματικά σεμινάρια σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council)

Η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Πειραιά (διά των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αγωγής Υγείας) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια του Υπευθύνου Αγωγής Υγείας) και το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council) διοργανώνει:

1. Βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο, διάρκειας 3 διδακτικών ωρών, για 40 εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης με τίτλο:

«Πρόγραμμα Life Skills/Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας ενεργούς πολίτες»

την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 και ώρες 4-7 μ.μ. στο 7ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού.

Αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: https://goo.gl/forms/pcRWMM3Qeeanpr0K3μέχρι Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 στις 2 μ.μ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

2. Βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο, διάρκειας 3 διδακτικών ωρών, για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης με τίτλο:

«Πρόγραμμα Life Skills/Δεξιότητες Ζωής: Αναπτύσσοντας ενεργούς πολίτες»

την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και ώρες 4.30-7.30 μ.μ. στο Γυμνάσιο Γαλατά.

Αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: https://goo.gl/forms/M8xl4ndslFQ3ZN3B3μέχρι Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 στις 2 μ.μ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Πειραιάς, 06-04-2017

7 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

whd-depressionΗ 7η Απριλίου έχει οριστεί ως ημέρα Παγκόσμιας Υγείας και για τη φετινή χρονιά ο άξονας της θεματικής της είναι η Κατάθλιψη. Με τίτλο “Κατάθλιψη: Ας μιλήσουμε” η εκστρατεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στοχεύει στην υποστήριξη των ατόμων με ψυχικές διαταραχές, στην ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού σε θέματα ψυχικής υγείας και στην καταπολέμηση του στίγματος. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Π.Ο.Υ περισσότερα από 300 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σήμερα με κατάθλιψη, η οποία έχει αυξήσει κατά πολύ τα ποσοστά της μεταξύ των ετών 2005 και 2015. Πολλά άτομα παγκοσμίως δεν έχουν καμία ή έχουν πολύ μικρή υποστήριξη σε θέματα ψυχικής υγείας. Ακόμη και σε χώρες με υψηλά εισοδήματα σχεδόν το 50% των ατόμων με κατάθλιψη δεν λαμβάνει θεραπεία. Κατά μέσο όρο, μόλις το 3% των προϋπολογισμών υγείας των χωρών επενδύονται στην ψυχική υγεία, ποσοστό που κυμαίνεται από λιγότερο από 1% σε χώρες με χαμηλό εισόδημα έως και 5% σε χώρες με υψηλό εισόδημα. Η κατάθλιψη συνδέεται με την αύξηση του κινδύνου εμφάνισης άλλων διαταραχών και ασθενειών όπως με την αύξηση του διαβήτη, των καρδιαγγειακών νοσημάτων και της έναρξης χρήσης ουσιών.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στα πλαίσια της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του πληθυσμού για την κατάθλιψη έχει δημιουργήσει μια σειρά από βίντεο και αφίσες. Παρακάτω θα δείτε το βίντεο του Π.Ο.Υ που εστιάζει στους εφήβους και στους νέους ενηλίκους:

Για περισσότερα βίντεο πατήστε ΕΔΩ

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Πειραιάς, 14-03-2017

Βιωματικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

tsirotoΗ Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Πειραιά (δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά (δια του Υπευθύνου Αγωγής Υγείας) και με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας, διοργανώνει τη Δευτέρα 20/3/2017 Βιωματικό Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών με θέμα «Πρώτες βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις στο σχολείο». Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας από τις 16:45 έως τις 20:00 και απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ

Πειραιάς, 01-03-2017

1η Μαρτίου 2017
Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων

1stMARCH

Η 1η Μαρτίου κάθε έτους έχει οριστεί από τον Ο.Η.Ε ως Παγκόσμια Ημέρα μηδενικής ανοχής ενάντια στις διακρίσεις, στο στίγμα και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Οι διακρίσεις μπορεί να έχουν πολλές μορφές από φυλετικές, θρησκευτικές, βάσει φύλου, ηλικίας ή σεξουαλικού προσανατολισμού, μέχρι εκφοβισμού στο σχολείο ή στην εργασία.
Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, μόνο τρεις στις 10 χώρες παγκοσμίως παρουσιάζουν ίσο αριθμό κοριτσιών και αγοριών που παρακολουθούν στις μεγαλύτερες τάξεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, και άνθρωποι που ζουν με αναπηρίες είναι σχεδόν τρεις φορές πιο πιθανό να μην έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους.
Για τη φετινή χρονιά το σύνθημα είναι «κάντε κάποιο θόρυβο», σύνθημα που παροτρύνει τους ανθρώπους να μιλήσουν έτσι ώστε να αποτραπούν οι διακρίσεις που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο για την επίτευξη των φιλοδοξιών, ονείρων και στόχων.

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Πειραιάς, 09-02-2017

Εγκεκριμένες δράσεις Αγωγής Υγείας από το Υπουργείο Παιδείας
για το έτος 2016-2017

egkekrimenes-draseis-1617

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους φορείς οι οποίοι έχουν λάβει έγκριση από το ΥΠ.Π.Ε.Θ προκειμένου να πραγματοποιήσουν δράσεις Αγωγής Υγείας στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2016-2017

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΩΜΑ & ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Πειραιάς, 17-01-2017

Υλοποίηση θεματικής εβδομάδας στα Γυμνάσια

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια υλοποίησης της θεματικής εβδομάδας η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ, στα γυμνάσια για το έτος 2016 – 2017, ο τίτλος της θεματολογίας για τη φετινή σχολική χρονιά είναι «Σώμα και Ταυτότητα» και οι άξονες εστίασης αναφέρονται α) στη διατροφή και ποιότητα ζωής, β) στην πρόληψη του εθισμού και των εξαρτήσεων και γ) στις έμφυλες ταυτότητες.

Ο θεσμός της θεματικής εβδομάδας αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μελών της σχολικής κοινότητας σε ζητήματα Αειφόρου ανάπτυξης. Πιο ειδικά κατά το φετινό σχολικό έτος οι μαθητές των γυμνασίων μέσα από την ολιστική και βιωματική προσέγγιση θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν θέματα διατροφής, εθιστικών συμπεριφορών και έμφυλων ταυτοτήτων που συνδέονται άμεσα με την αυτοεικόνα και την αυτοαντίληψή τους, καθώς επίσης και με την κοινωνική τους ανάπτυξη η οποία διαμορφώνεται μέσα από τις σχέσεις με τους συνομηλίκους και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Τέλος θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η σύνταξη Σχεδίου Υλοποίησης της Θεματικής Εβδομάδας είναι υποχρεωτική και αφού εγκριθεί από το Σύλλογο Διδασκόντων, κοινοποιείται στους/στις Υπευθύνους/ες Σχολικών Δραστηριοτήτων, Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων και στον/στην αρμόδιο/α Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης του Σχολείου έως και 10 Φεβρουαρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην εγκύκλιο υλοποίησης του ΥΠ.Π.Ε.Θ.ΕΔΩ,
καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής http://www.iep.edu.gr/index.php/el/fakelos-ekpaideftikoy-ylikoy-2016-2017

Για το σχέδιο υλοποίησης της θεματικής εβδομάδας πατήστε ΕΔΩ.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ Π.Γ.Ν ΑΤΤΙΚΟΝ

Πειραιάς, 17-01-2017

attcon-logo

Πρόσκληση σε επιμορφωτικό πρόγραμμα από την Γ΄ Παιδιατρική Κλινική του Π.Γ.Ν. Αττικόν

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:

«Αντιμετώπιση οξέων παιδοαλλεργιολογικών, παιδοπνευμονολογικών και παιδονευρολογικών προβλημάτων στο χώρο του σχολείου»

το οποίο πραγματοποιείται από το Νοσοκομείο Π.Γ.Ν. Αττικόν και απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του νομού Αττικής.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

europeanflag
icon-english icon-french icon-spanish
ευρωπαϊκά προγράμματα
european projects
projets européens
proyectos europeos
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2016-17

drama scripts plays

10ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΝΙΚΑΙΑΣ
Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ
ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΛΟΪΖΟΥ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΝΙΚΑΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ
ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ

 

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΝΙΚΑΙΑΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ

10ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΤΗΣ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΧΩΡΙΣ
ΑΛΑΤΙ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΟΜΙΛΙΕΣ
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΝΙΚΑΙΑΣ

ΘΕΜΑΤΙΚΗ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ

ΠΡΟΤΥΠΟ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ
ΣΧΟΛΗΣ
ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

1ο ΓΕΛ
ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΚΛΑΞΟΝ
ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ
& ΠΛΑΚΕΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΚΑΜΙΝΙΩΝ

ΜΙΚΡΟΙ
ΜΕΓΑΛΟΙ

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΚΑΜΙΝΙΩΝ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΗ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ

7ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΝΙΚΑΙΑΣ

ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ
ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ
ΠΡΟΛΗΨΗ
ΘΕΜΑΤΙΚΗ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ

11ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΝΙΚΑΙΑΣ

ΕΜΦΥΛΕΣ
ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΗ
ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΓΕΛ
ΑΙΓΙΝΑΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΝΙΚΑΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ
ΔΡΑΣΕΙΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ
ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

5ο ΓΕΛ
ΝΙΚΑΙΑΣ

ΟΡΝΙΘΕΣ

ΓΕΛ
ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ

ΜΠΡΕΧΤ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ

3ο ΓΕΛ
ΠΕΙΡΑΙΑ

Juvie

1ο ΕΠΑ.Λ.
ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ
ΤΣΕΧΩΦ

ΕΛΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ
ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
SAINT PAUL

ΥΓΕΙΑ
ΑΣΚΗΣΗ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

περισσότερα...

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

school-award

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

3ο ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

3ο ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΓΕΛ ΚΥΘΗΡΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ
ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

1ο ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

1ο ΓΕΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΔΙ@ΥΓΕΙΑ