Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10:00 επισκέφθηκε το Γενικό Λύκειο και το Γυμνάσιο Ύδρας η Υφυπουργός κ. Δόμνα Μιχαηλίδου. Ξεναγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας και στους υπόλοιπους χώρους των δυο σχολείων, προκειμένου να ενημερωθεί και να συζητήσει με τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους Συλλόγους Γονέων για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία, την κτηριακή κατάσταση, τον εξοπλισμό, το χρονοδιάγραμμα τοποθέτησης εκπαιδευτικού προσωπικού, τη λειτουργία τμημάτων ένταξης. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε συνεργασία με έγκριτους φορείς και επιστήμονες που αποσκοπούν στην ενίσχυση της  μάθησης.

Την Υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Διονύσιος Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης  κ. Δημήτριος Παπαηλιού, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ύδρας κ. Κατερίνα Μαραγκού Βούλγαρη, ο Διευθυντής Γενικού Λυκείου Ύδρας κ. Δημήτρης Σαράντης, ο Διευθυντής Γυμνασίου Ύδρας κ. Ευάγγελος Παντελής, η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Γενικού Λυκείου Ύδρας κ. Κατερίνα Μαραγκού Καραμήτσου και ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Ύδρας κ. Ιωάννης Καβαλίερος, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, οι μαθήτριες και οι μαθητές και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι των δυο σχολείων.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.