ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Παιδείας  Κυριάκος Πιερρακάκης, η Υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου και η Υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή επισκέφτηκαν το Πρότυπο ΕΠΑΛ Περάματος.

Τον Πρωθυπουργό και την ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ υποδέχθηκαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Διονύσιος Αναστασόπουλος, ο Διευθυντής της Σχολικής μονάδας κ. Μάριος Μουρατίδης, οι Εκπαιδευτικοί και οι Σπουδαστές του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου του Περάματος.

Ξεναγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας και στους υπόλοιπους χώρους του σχολείου, προκειμένου να συζητήσει  με τους Εκπαιδευτικούς και τους Σπουδαστές για θέματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για την ενίσχυση της τεχνικής και επαγγελματική εκπαίδευσης στη χώρα μας και για  αλλαγές στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση με βασικότερη τη διασύνδεση των δομών με την αγορά εργασίας. 

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.