ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Πειραιά

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς
Αρχική Σελίδα

Εσπερίδα "Εκπαιδευτική Ρομποτική"

Εκτύπωση PDF
Οι Σχολικοί Σύμβουλοι του Πειραιά και της Δ’ Αθήνας κ.κ. Ευ. Ζαχαράκης, Αν. Λαδιάς, Χρ. Λαλαζήση και Λ. Σοφιανίδης, σε συνεργασία με το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Πειραιά και το ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Δ’ Αθήνας και με την υποστήριξη του Ραλλείου Γυμνασίου Θηλέων Πειραιά, διοργανώνουν Επιμορφωτική Εσπερίδα με θέμα:
 
robots
 

«Η εμπειρία από την εφαρμογή της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στα σχολεία»

 
Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 από 16:30 έως 20:00 στο αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Θηλέων Πειραιά (Πειραιώς και Επονιτών 21, Πειραιάς) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας & Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
 
Σκοπός της εσπερίδας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με την ένταξη της εκπαιδευτικής ρομποτικής στο σχολικό περιβάλλον. Ομιλητές στην εσπερίδα θα είναι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί που έχουν συμμετάσχει σε Ολυμπιάδες Ρομποτικής, από το δημοτικό μέχρι το λύκειο, και θα καταθέσουν τις εμπειρίες τους.
 
Η προεγγραφή των εκπαιδευτικών στη φόρμα  https://goo.gl/forms/2mBcqRQaSX2gqco12 μέχρι την παραμονή της εσπερίδας, είναι προϋπόθεση για τη χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 
         
 

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

ΣΗΜΕΡΑ - ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟη ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα" Module by: Joomlabyte

ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ