Ενημερωτικές συναντήσεις eTwinning

Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 13:08
Εκτύπωση

 

e-twinning-banner-logos

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης «eTwinning – H Κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης», σε συνεργασία με το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.) Πειραιά και με την υποστήριξη του Ζαννείου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Πειραιά, διοργανώνουν ενημερωτικές συναντήσεις με θέμα:

«eTwinning Live» και «Twinspace»

e-twinning-logos

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 από 16:00 έως 18:00 με θέμα «eTwinning Live» και από 18:00 έως 20:00 με θέμα «Twinspace», στο εργαστήριο πληροφορικής του Ζαννείου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Πειραιά (Κολοκοτρώνη 6, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς) και απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας & Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σκοπός των συναντήσεων είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών σχετικά με τη δράση eTwinning καθώς και η εκμάθηση χρήσης και λειτουργίας της εν λόγω πλατφόρμας. Εισηγήτρια στις συναντήσεις θα είναι η κα Αδαμοπούλου Ευγενία, πρεσβευτής της δράσης eTwinning στην περιοχή Γ΄ Αθήνας, Α' και Β' Πειραιά.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονική φόρμα-αίτηση συμμετοχής (για συμμετοχή στη συνάντηση eTwinning Live που θα πραγματοποιηθεί 16:00 έως 18:00 πατήστε εδώ και/ή για συμμετοχή στη συνάντηση Twinspace που θα πραγματοποιηθεί 18:00 έως 20:00 πατήστε εδώ). Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.