Εκπαιδευτικές επισκέψεις και επιμορφωτικές δράσεις στα
Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.)
κατά το σχολικό έτος 2022-2023

kepea logo

Σας ενημερώνουμε για τη δυνατότητα πραγματοποίησης εκπαιδευτικών επσκέψεων στα Κέντρα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) κατά το σχολικό έτος 2022-2023 και εφιστούμε την προσοχή σας στο παρακάτω: Οι σχολικές μονάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση επίσκεψης σε έως δύο (2) Κ.Ε.ΠΕ.Α., ένα εντός της οικείας Π.Δ.Ε. και σε ένα άλλο από τις υπόλοιπες Π.Δ.Ε.

Παρακαλούμε να αποστείλετε τις αιτήσεις της σχολικής σας μονάδας μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 15:00, ανάλογα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα που υλοποιείτε στα email των αντίστοιχων υπευθύνων.
Για τα εγκεκριμένα πολιτιστικά πολιτιστικά προγράμματα οι αιτήσεις θα αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ Κ.Ε.ΠΕ.Α. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.