Επιμορφωτική Συνάντηση Κινηματογράφου

topika diktya odhgies

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά-Τομέας Πολιτιστικών, στα πλαίσια ενημέρωσης και υποστήριξης των Σχολικών Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων και του τοπικού θεματικού δικτύου “Κινηματογραφική Παιδεία” διοργανώνει δια της Υπευθύνου τομέα Πολιτισμού Ανθής Γουρουντή, επιμορφωτική συνάντηση που αφορά στα πολιτιστικά προγράμματα κινηματογράφου, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕΛ Κερατσινίου (Ολύμπου και Υψηλάντου176 Κερατσίνι).
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας-Ευρωπαϊκή Συνάντηση Δημιουργίας Camera Zizanio. Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί- υπεύθυνοι κινηματογραφικών ομάδων που επιθυμούν να λάβουν μέρος να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά μέχρι την Τρίτη 31 Οκτωβριου 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.