ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

 Διάκριση των μαθητριών του ΓΕΛ Σπετσών στην Προσομοίωση Συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Το Γενικό Λύκειο Σπετσών συμμετείχε στην 7η προσομοίωση του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που διοργάνωσαν τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη το διάστημα 18-19 Ιανουαρίου 2024.

Η ομάδα του σχολείου αποτελείτο από τις μαθήτριες της Β Λυκείου (κατά αλφαβητική σειρά):

- Δουφεξή Βασιλική

-Μπέλεση Ιωάννα

-Μπη Μαρία Ελένη 

-Σταναθιώτη Ελένη 

-Τατάρογλου Πελαγία

-Τσολάνη Ανδριάνα.

Η ομάδα του ΓΕΛ ΣΠΕΤΣΩΝ, καθοδηγούμενη από τους εκπαιδευτικούς Μπακύρα Βασίλη και Σουπιώνη Κωνσταντίνο, είχε, κατά γενική ομολογία, εξαιρετική παρουσία και, μάλιστα, δύο από τα μέλη της βραβεύτηκαν με το βραβείο του καλύτερου ευρωβουλευτή στις επιτροπές που τοποθετήθηκαν:

η Μπη Μαρία Ελένη στην επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών υποθέσεων και η Τσολάνη Ανδριάνα στην επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού.

Όλες οι μαθήτριες διακρίθηκαν για την άρτια προετοιμασία και την ενεργή παρουσία τους στις διαδικασίες της Προσομοίωσης, μέσω της οποίας γνώρισαν, βιωματικά και αλληλεπιδρώντας με μαθητές και μαθήτριες σχολείων από όλη την Ελλάδα, τις αξίες της Δημοκρατίας και τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγχαρητήρια κορίτσια!!!

gel spetswn eyrwpaiko koinov 1 gel spetswn eyrwpaiko koinov 2  

          ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.