ΕΠΑΛ ΑΙΓΙΝΑΣ
Καλοκαιρινό σχολείο erasmus+

 

Στο χώρο του ΕΠΑΛ Αίγινας είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε ένα καλοκαιρινό σχολείο σχολείου Erasmus+ που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 22 Ιουλίου 2023, στο πλαίσιο της εγκεκριμένης διαπίστευσης Erasmus+ KA1 για την κινητικότητα σπουδαστών και προσωπικού της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (2022-1-IT01-KA121-VET- 000057759).

Οι δραστηριότητες θα γίνουν , υπό το συντονισμό της European Grants International Academy Srl, (EGINA) . Η EGINA – European Grants International Academy – ιδρύθηκε το 2012 στο Foligno. Ο οργανισμός, διαπιστευμένος από την Περιφέρεια της Ούμπρια για την επαγγελματική κατάρτιση και την πιστοποίηση ικανοτήτων, αντιπροσωπεύει σήμερα έναν από τους κύριους ενδιαφερόμενους στον τομέα του σχεδιασμού και υλοποίησης τοπικών, εθνικών και ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών, βασιζόμενος στη συνεργασία πολλών ειδικών στους τομείς της εκπαίδευσης , κοινωνική καινοτομία, πολιτιστική κληρονομιά και του ψηφιακού μετασχηματισμού.( https://www.egina.eu/ )

Θα λειτουργήσουν 8 τμήματα με περίπου 140 εκπαιδευτικούς από την Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τα θέματα των τμημάτων είναι τα εξής:

Digitalneeds for special Needs (Ψηφιακές ανάγκες για ειδικές ανάγκες )

KA2 small Scale Workshop (ΕργαστήριοKA2 erasmus+)

DigitalFabula 4 SDGS (Προώθηση των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ – Ψηφιακή αφήγηση )

Ar& VRFOR CULTURE ( Επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα για τον πολιτισμό )

ENCHANCING CREATIVITY : Designing board games for creativity learning

(Ενισχύοντας την δημιουργικότητα : Σχεδιάζοντας Επιτραπέζια παιχνίδια για δημιουργική γνώση)

ENCHANCING WELLBEING: Improving well-being at school

(Ενισχύοντας την ευεξία: Βελτιώνοντας την ευεξία στο σχολείο)

Τα δύο τελευταία τμήματα- προγράμματα είναι διαθέσιμα στα Αγγλικά και ειδικά για λίγες θέσεις σε κάθε τμήμα για εκπαιδευτικούς από την Αίγινα δωρεάν .Περισσότερες πληροφορίες στον κ.Λίτο Χρήστος στο ΕΠΑΛ Αίγινας (2297027519 κ Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Καλοκαιρινό σχολείο erasmus+ (sch.gr)

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.