ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ

3lyk koryd okana intro

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το 3ο ΓΕΛ Κορυδαλλού προγραμματίζει την Παρασκευή 2-2-2024 εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Ημέρας και το Υπνωτήριο Αστέγων του ΟΚΑΝΑ σε σύμπραξη με το Δήμο Αθηναίων. Στην επίσκεψη θα λάβουν μέρος οι μαθητές/τριες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα αγωγής υγείας και θα τους συνοδεύσουν η Διευθύντρια κ. Πλέσσα, ο Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Μπακόλας και ο Κοινωνικός Λειτουργός κ. Παπαστάθης. Στόχος της επίσκεψης είναι η ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών σχετικά με θέματα που απασχολούν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες καθώς και η προσφορά αλληλεγγύης σε αυτούς/ες. Σε αυτό το πλαίσιο το σχολείο μας ήρθε σε συνεννόηση με την Ανώνυμη Εταιρεία Βιομηχανίας και Εμπορίου Κακάο και Σοκολάτας «ΙΟΝ», η οποία θα μας παρέχει προϊόντα σοκολάτας να προσφέρουμε στους τρόφιμους.

Ωστόσο, υπάρχουν μεγάλες ανάγκες κυρίως σε είδη ρουχισμού. Συγκεκριμένα στο κέντρο ημέρας και το υπνωτήριο αστέγων υπάρχει μεγάλη ανάγκη με σειρά προτεραιότητας:
• Αντρικά ρούχα καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα.
• Ανδρικές φόρμες καινούργιες ή ελαφρώς μεταχειρισμένες,
• Ανδρικά εσώρουχα και κάλτσες καινούργια.
• Γυναικεία ρούχα καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα.
• Γυναικεία εσώρουχα και κάλτσες καινούργια

Σας παρακαλούμε, εφόσον επιθυμείτε να συνδράμετε στην πράξη αλληλεγγύης του σχολείου να μας παρέχετε τα προαναφερόμενα είδη. Η συλλογή των ρούχων θα γίνει μέχρι την Πέμπτη 1-2-2024 στο χώρο του σχολείου (Σολωμού 2-4, Κορυδαλλός, 1ος όροφος – γραφείο Διεύθυνσης) από τη Γραμματέα του σχολείου κ. Χρυσάνθη Βαρούτη.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
            

 Η Διευθύντρια

 Μαρία Πλέσσα
 Φιλόλογος-Ιστορικός, Μ.Α., M.ed.



 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.