ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

2ο  ΕΕΕΕΚ Πειραιά «Άνοιξη»: Μαθητική Εικονική Επιχείρηση «Φύτεψε Μία Ευχή»

Η «ΦΥΤΕΨΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» αποτελεί μία εικονική επιχείρηση μίας ομάδας εκπαιδευτικών και μαθητών του 2ου Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά «Άνοιξη», η οποία δημιουργήθηκε και  δραστηριοποιείται από τον Οκτώβριο του 2022 και βραβεύτηκε με το βραβείο «Καλύτερης προώθησης προϊόντος/υπηρεσίας». 

Η μαθητική Εικονική Επιχείρηση του 2ου ΕΕΕΕΚ Πειραιά «Άνοιξη», που πέρυσι βραβεύτηκε ανάμεσα σε 54 σχολεία της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας, συνεχίζει και φέτος να δραστηριοποιείται  με νέες ιδέες. 

Inspirational Mentor της μαθητικής μας ομάδας, της Εικονικής Επιχείρησης «Φύτεψε Μία Ευχή», είναι η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. 

Η «ΦΥΤΕΨΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» για δεύτερη συνεχόμενη φορά συμμετέχει ως επιχείρηση στον διαγωνισμό του Junior Achievement Greece και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα της Εικονικής Επιχείρησης. Σε μία σύντομη περιγραφή της ιδέας, αποτελεί μία επιχείρηση παραγωγής ευχητήριων καρτών για διάφορες περιστάσεις, ανακυκλώνοντας χρησιμοποιημένο χαρτί του σχολείου. Στον πολτό του χαρτιού που ανακυκλώνεται εμπεριέχονται σπόροι αρωματικών φυτών και βολβοί λουλουδιών. Στόχος είναι να μην πετιέται τίποτα και ο τελικός καταναλωτής να μπορεί να φυτεύει την κάρτα του μετά τη χρήση της αντί να την πετάει.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.