Μήνυμα Δόμνας Μιχαηλίδου, Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

intro general pierrakakis

Καλή αρχή σε όλες και όλους!

Η πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς έφτασε. Κάθε χρόνο, το πρώτο κουδούνι, συνοδεύεται από την χαρά των μαθητών να συναντήσουν ξανά, μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι, τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους. Συνοδεύεται από την αγωνία της νέας αρχής για όλα τα πρωτάκια μας. Και βέβαια συνοδεύεται από τη συγκίνηση αλλά και το άγχος των γονιών που βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη σχολική ζωή, να προχωρούν, να προοδεύουν.  

Η φετινή σχολική χρονιά όμως ξεκινά με τις σκέψεις όλων μας στους μαθητές της Θεσσαλίας και στις οικογένειές τους. Στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται όλες αυτές τις μέρες. Είμαστε εδώ, για να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα και ομαλά στην καθημερινότητά τους. Και σε αυτή την προσπάθεια ενώνουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί. Πολιτεία, τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς και πολίτες. Για να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να επουλωθούν τα τραύματα που η κακοκαιρία άφησε πίσω.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.