Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο ΖΑΝΝΕΙΟ ΕΠΑΛ Πειραιά, με την παρουσία του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Πειραιά κου Διονύσιου Αναστασόπουλου. Την τελετή τίμησε ιδιαιτέρως  με την παρουσία της η Υφυπουργός κα Δόμνα Μιχαηλίδου. Παρευρέθησαν , επίσης, η Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής κα Δέσποινα Αρβανίτου εκ μέρους του Δήμου, ο κος Μπαταγιάννης Δημοτικός Σύμβουλος και ο κ. Μουμούρης εκ μέρους της ΕΛΜΕ. 

 

Ο Διευθυντής του σχολείου κος Καραγιάννης Αντώνιος, αφού καλωσόρισε επισήμους και μαθητές, έδωσε τον λόγο στην Υφυπουργό και στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Πειραιά  οι οποίοι εξέφρασαν τις θερμότατες ευχές τους τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτικούς για μια ομαλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά και τους διαβεβαίωσαν ότι θα είναι δίπλα τους σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν

Ο αγιασμός ολοκληρώθηκε μέσα σε ευχάριστο κλίμα με αισιόδοξα μηνύματα από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.