Ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή της η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά.

Η εκδήλωση διεξήχθη  παρουσία  του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρου Τζεφεράκου, των Αντιδημάρχων κ. Δημήτρη Καρύδη, κ. Αθηνάς Γλύκα  Χαρβαλάκου, κ. Αντώνη Μοραντζή, κ. Κυριακής Μπουρδάκου, του Εντεταλμένου Δημοτικού Σύμβουλου Πολιτισμού κ. Γιάννη Χατζηαλέξη, των Δημοτικών Συμβούλων κ. Ελίνας Βερυκάκη, κ. Δημήτρη Γκερλέ,  κ. Χρήστου Φωτιάδη, Κοινοτικών Συμβούλων και του Γενικού Γραμματέα  του  δήμου κ. Βασίλη Ταταρόπουλου.

Επίσης, συμμετείχαν Διευθυντές και Διευθύντριες Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ  Γενικής και Ειδικής Αγωγής της πόλης.

Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Δέσποινα Αρβανίτου, στον χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων,   ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αρωγή τους προς τις Σχολικές Επιτροπές.

Ευχαρίστησε επίσης, τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολείων για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια,  όλα τα μέλη του  προηγούμενου και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η Σχολική Επιτροπή τίμησε για την πολύπλευρη προσφορά τους στην εκπαίδευση της πόλης Διευθυντές σχολείων που συνταξιοδοτήθηκαν, καθώς και τέως Διευθυντές που παραμένουν εν ενεργεία καθηγητές, απονέμοντάς τους τιμητικές πλακέτες.

Τέλος, ο Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  Αντιπρόεδρος του ΑΟΦ Πορφύρα και Πρόεδρος της Επιτροπής Βόλεϊ του συλλόγου κ. Νίκος Δελαγραμμάτικας, ανακοίνωσε την προσφορά τριών υποτροφιών για ένα χρόνο σε τρεις μαθήτριες Γυμνασίων της πόλης, μέσω κλήρωσης, προκειμένου να αθληθούν στην ομάδα βόλεϊ. Τα σχολεία που έτυχαν οι υποτροφίες είναι το 2ο Γυμνάσιο Πειραιά, το 3ο Γυμνάσιο Πειραιά και το 1ο Γυμνάσιο Καλλίπολης.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.