Δράση Κλασικού Αθλητισμού Ύδρας - 26.04.2024

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Γηπέδου του Δήμου Ύδρας αθλητική δράση για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου Ύδρας. Η δράση είχε σκοπό να μυήσει τους/τις μαθητές/τριες στον κλασικό αθλητισμό μέσω της συμμετοχής τους σε δρομικές, αλτικές και ριπτικές δραστηριότητες. Οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν την ευκαιρία να εξασκηθούν στις βασικές κινητικές δεξιότητες καθώς και στις ειδικές δεξιότητες του κλασικού αθλητισμού, λαμβάνοντας μέρος σε μια σειρά προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων κατάλληλων για την ηλικία τους.

Στη δράση πήραν μέρος 60 μαθητές/τριες του Γυμνασίου και 50 μαθητές/τριες του Λυκείου στους/στις οποίους/ες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια για την επιβράβευση της συμμετοχής τους. Τους αγώνες χαιρέτησαν  ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Κουκουδάκης Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Μπεράτης Κωνσταντίνος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ύδρας και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο που στήριξαν έμπρακτα τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Επίσης, ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων, τον Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής, τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής των Δημοτικών Σχολείων Ύδρας καθώς και την ιατρό του αγώνα.

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.