ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Επικαιροποίηση λειτουργικών κενών - πλεονασμάτων

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Πειραιά να μεριμνήσουν για την εκ νέου καταχώριση λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων Γενικής και Ειδικής Αγωγής, στο σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης ο οποίος θα είναι ενεργός από  Πέμπτη 14/09/2023 μέχρι Παρασκευή 15/09/2023 και ώρα 10.00. Η καταχώριση απαιτεί τη χρήση του προσωπικού Αριθμού Μητρώου και ΑΜΚΑ του Διευθυντή (ή του υπευθύνου καταχώρισης).

Τα λειτουργικά κενά και πλεονάσματα των Τμημάτων Ένταξης θα συμπληρωθούν στον επισυναπτόμενο πίνακα και θα αποσταλεί ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. στο mailΑυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Να ληφθούν υπόψη τα εξής:

  1.  Οι πράξεις 27/06-09-2023 και 28/13-09-2023 του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά που αφορούν σε τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
  2. Όπου έχει τοποθετηθεί αναπληρωτής Γενικής το κενό δηλώνεται κανονικά προκειμένου η υπηρεσία να προβεί στην επανατοποθέτησή τους (οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Παράλληλης Στήριξης δε θα επανατοποθετηθούν).

Τέλος, επισημαίνεται η ανάγκη για έγκαιρη και έγκυρη καταχώριση των στοιχείων. Για την καταγραφή διευκρινίσεων να χρησιμοποιηθεί το πεδίο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ και να αποφευχθεί η αποστολή email.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.