ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επικαιροποίηση λειτουργικών κενών - πλεονασμάτων

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Πειραιά να μεριμνήσουν τη Δευτέρα 25/09/2023:

1. Για την εκ νέου καταχώριση λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων Γενικής και Ειδικής Αγωγής, έχοντας υπολογίσει τις επανατοποθετήσεις των αναπληρωτών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 22/09/2023 σύμφωνα με τις υπ’αριθμ 22958 και 22959/22-09-2023 αποφάσεις του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η καταχώριση θα γίνει στο σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης ο οποίος θα είναι ενεργός από  Δευτέρα 25/09/2023 μέχρι Τρίτη 26/09/2023 και ώρα 12.00 το μεσημέρι και απαιτεί τη χρήση του προσωπικού Αριθμού Μητρώου και ΑΜΚΑ του Διευθυντή (ή του υπευθύνου καταχώρισης).


2. Για την ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών, ότι θα πρέπει με δική τους ευθύνη να παρακολουθούν την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης (http://dide-peiraia.att.sch.gr) καθώς μετά την επικαιροποίηση των κενών θα ακολουθήσει ανακοίνωση με οδηγίες για την υποβολή αίτησης τοποθέτησης/συμπλήρωσης ωραρίου.

Τα λειτουργικά κενά και πλεονάσματα των Τμημάτων Ένταξης θα συμπληρωθούν στον επισυναπτόμενο πίνακα και θα αποσταλεί ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. στο mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τέλος, επισημαίνεται η ανάγκη για έγκαιρη και έγκυρη καταχώριση των στοιχείων. Για την καταγραφή διευκρινίσεων να χρησιμοποιηθεί το πεδίο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ και να αποφευχθεί η αποστολή email.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.