ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επικαιροποίηση λειτουργικών κενών - πλεονασμάτων

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Πειραιά να μεριμνήσουν:

1. Για την εκ νέου καταχώριση λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων Γενικής και Ειδικής Αγωγής. Η καταχώριση θα γίνει στο σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης ο οποίος θα είναι ενεργός από Παρασκευή 03/11/2023 μέχρι και Δευτέρα 06/11/2023 και ώρα 10.00 το πρωί και απαιτεί τη χρήση του προσωπικού Αριθμού Μητρώου και ΑΜΚΑ του Διευθυντή (ή του υπευθύνου καταχώρισης).


2. Για την ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών, ότι θα πρέπει με δική τους ευθύνη να παρακολουθούν την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης (http://dide-peiraia.att.sch.gr) καθώς μετά την επικαιροποίηση των κενών θα ακολουθήσει ανακοίνωση με οδηγίες για την υποβολή αίτησης συμπλήρωσης ωραρίου.

Τα λειτουργικά κενά και πλεονάσματα των Τμημάτων Ένταξης θα συμπληρωθούν στον επισυναπτόμενο πίνακα και θα αποσταλεί ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. στο mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τέλος, επισημαίνεται η ανάγκη για έγκαιρη και έγκυρη καταχώριση των στοιχείων. Για την καταγραφή διευκρινίσεων να χρησιμοποιηθεί το πεδίο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ και να αποφευχθεί η αποστολή email.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.