ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λειτουργικά κενά εκπαιδευτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2024-25 

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας Δ.Δ.Ε. Πειραιά να μεριμνήσουν από την Παρασκευή 24-05-2024 έως τη Δευτέρα 27/05/2024 και ώρα 12.00 π.μ. για την καταχώριση λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων (σε ώρες) Γενικής και Ειδικής Αγωγήςστο σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αποσπάσεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε ΣΜΕΑΕ και απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ για το διδακτικό έτος 2024-2025. Η καταχώριση απαιτεί τη χρήση του προσωπικού Αριθμού Μητρώου και ΑΦΜ του/της Διευθυντή/τριας.

Λειτουργικά κενά που αφορούν σε Τμήματα ένταξης ΔΕΝ θα συμπεριληφθούν στην καταχώριση, αλλά θα συμπληρωθούν στον επισυναπτόμενο πίνακα (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) και θα αποσταλούν σε email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός της ίδιας προθεσμίας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.