Ημερίδα με τίτλο: «Η Παιδεία και ο Αθλητισμός ως αντίδοτο στη Βία» 

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

(ώρες: 10:00-14:00)

Αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" - Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

dihmerida galatas 022024

Σας γνωστοποιούμε ότι η Ημερίδα με τίτλο: «Η Παιδεία και ο Αθλητισμός ως αντίδοτο στη Βία» θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου 2024 και ώρες 10:00 – 14:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, αλλά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (αίθουσα Μελίνα Μερκούρη), και όχι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Υπενθυμίζουμε ότι στόχος της Ημερίδας είναι η συνεργασία και ο συντονισμός ενεργειών σχολείων, αθλητών και αρμοδίων φορέων της Πολιτείας για ευαισθητοποίηση, καθώς και δράσεις μαθητών/τριών, με σημείο αναφοράς τον αθλητισμό ενάντια σε κάθε μορφή βίας. Έτσι, με βάση τα καινούργια δεδομένα για την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σ.Ε.Φ., η οποία είναι αμφιθεατρική με δυνατότητα φιλοξενίας 800 ατόμων, καλούμε, εκ νέου, τους/τις Διευθυντές/ντριες να επικαιροποιήσουν τη συμμετοχή στην Ημερίδα, χωρίς περιορισμό στον αριθμό συμμετεχόντων μαθητών/εκπαιδευτικών/γονέων.
 
Επισήμανση για τον σύνδεσμο συμμετοχής στην εκδήλωση: Ημερίδα με τίτλο «Η Παιδεία και ο Αθλητισμός ως αντίδοτο στη Βία» της 29ης – 3ου – 2024:
Σας ανακοινώνουμε ότι ο ακριβής σύνδεσμος για τη δήλωση συμμετοχής στην Ημερίδα «Η Παιδεία και ο Αθλητισμός ως αντίδοτο στη Βία» είναι ο ακόλουθος:
https://forms.gle/LW92NP9QCrg5J46T6 (άνοιγμα με αντιγραφή επικόλληση)
 
 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.