synanthsh b elme th

Την Πέμπτη 13/10/2022, στο γραφείο του Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Πειραιά κ. Διονύσιου Αναστασόπουλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση συνεργασίας με μέλη του Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Πειραιά (Σχολεία Κορυδαλλού), με σκοπό την αγαστή συνεργασία των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών με τη Δ.Δ.Ε. Πειραιά.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος κ. Ιγγλέση Αγγελική και o κ. Σακελλαρίου Μιχάλης εκπ/κός κλ. ΠΕ02 της Β' ΕΛΜΕ, ο Προϊστάμενος Εκπ/κών θεμάτων της Δ.Δ.Ε. Πειραιά κ. Καμπούρης Αντώνιος, η γραμματέας του ΠΥΣΔΕ κα Δυναμίδου Βασιλική και η κ. Προσαλέντη Μαρία, εκπ/κός της Δ.Δ.Ε. Πειραιά, αρμόδια για θέματα αναπληρωτών & ειδικής αγωγής.
Με γνώμονα την πίστη στο δημοκρατικό κλίμα, την ευγένεια και τη διαφάνεια που χαρακτηρίζει όλες τις ενέργειες της Δ.Δ.Ε. Πειραιά, στην εν λόγω συνάντηση τέθηκαν ερωτήματα από τα μέλη της Β' ΕΛΜΕ, όπως τοποθετήσεις μονίμων, αναπληρωτών, διοικητικό έργο εκπαιδευτικών τα οποία απαντήθηκαν στο σύνολό τους.

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.