Ο Δ/ΝΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 2022 ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, κ. Διονύσιος Αναστασόπουλος, μετέβη στη Σαλαμίνα για να παραστεί στην τελετή βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν σε παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις για το έτος 2022 με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής.

Η βράβευση των αθλητών έγινε από τους Ολυμπιονίκες, κ. Δημήτρη Μούγιο, κ. Σταυρούλα Αντωνάκου και κ. Όλγα Βασδέκη.

Την εκδήλωση χαιρέτισε με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης ενώ ήταν παρόντες και απεύθυναν χαιρετισμό η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης, κ. Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, κ. Διονύσιος Αναστασόπουλος, ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άθλημα της Κωπηλασίας, κ. Δημήτρης Μούγιος, η Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο άθλημα του Τριπλούν, κ. Όλγα Βασδέκη και η Διευθύντρια του 1ου ΕΠΑΛ Σαλαμίνας, που φιλοξένησε την εκδήλωση κ. Άννα Κανάκη.

Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης η Συνεργάτιδα σε θέματα Αθλητισμού του Περιφερειάρχη Αττικής και αθλήτρια, κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου, ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Σαλαμίνας, κ. Γιώργος Σορώτος, η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου Σαλαμίνας, κ. Θεοδώρα Παπαϊωάννου, ο Διευθυντής του Εσπερινού Λυκείου Σαλαμίνας, κ. Ισίδωρος Τσούτσουρας, ο Διευθυντής του 1ου Ε.Κ. Β' Πειραιά, κ. Παρασκευάς Ανδριανός, πρόεδροι και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων του νησιού.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, που χαρακτηρίστηκε από συγκίνηση και ενθουσιασμό, αποτελεί απόδειξη και υπόμνηση της αξίας του υγιούς αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.