epimorfoseis home

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ:   ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
    ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
τηλέφωνο επικοινωνίας:   210-4178199
email:   Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σας ανακοινώνουμε ότι στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά, με εισήγηση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, κ. Διονύσιου Αναστασόπουλου, λειτουργεί από το τρέχον σχολικό έτος 2022-2023, βάσει του ΦΕΚ Α' 136/3-8-2021 «Αναβάθμιση του σχολείου, ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις», καινούργιο γραφείο με αντικείμενο την οργάνωση και υλοποίηση επιμορφωτικών προγραμμάτων, σεμιναρίων και, γενικά, εκπαιδευτικών δράσεων για τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, σε συνεργασία με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης, Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, επιστημονικούς φορείς, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπαιδευτικούς με αυξημένα προσόντα.

Σκοπός της λειτουργίας αυτού του γραφείου είναι να υλοποιήσει προγράμματα αναβάθμισης της ποιότητας της εκπαίδευσης και να στηρίξει το εκπαιδευτικό έργο των δημόσιων και ιδιωτικών σχολικών μονάδων έτσι, ώστε να επιτευχθεί η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν προγραμματιστεί επιμορφωτικές δράσεις:

ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

         

 Η επικοινωνία με το νεοσύστατο γραφείο επιμορφώσεων της Δ.Δ.Ε. Πειραιά θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 Η ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΘΕ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ (ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ) ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.