dntis epeteios polytexneiou th

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 ο Δ/ντής της Δ.Ε. Πειραιά, κ. Διονύσιος Αναστασόπουλος, παρακολούθησε τις σχολικές γιορτές για την επέτειο του Πολυτεχνείου στις εξής σχολικές μονάδες: 13ο ΓΕ.Λ Πειραιά, Πρότυπο Γυμνάσιο και Πρότυπο Λύκειο της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, Ζάννειο Πρότυπο Γενικό Λύκειο.

Οι εκδηλώσεις στο σύνολο τους χαρακτηρίζονταν από παλμό, σοβαρότητα και συγκίνηση, που οι μαθητές και οι μαθήτριες κατάφεραν να μεταφέρουν στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας που τις παρακολούθησε.

Ο Δ/ντής της Δ.Ε. συγχαίρει τους Δ/ντές και τις Δ/ντριες, καθώς και τους Υποδιευθυντές και τις Υποδιευθύντριες, αντίστοιχα, των ανωτέρω σχολικών μονάδων : κ. Μπράχο Ε. και Αποστολόπουλο Π. του 13ου ΓΕΛ Πειραιά, τον κ. Άνθη Μ. και τους κ.κ. Ματακιά Σ. & Δικαίο Α. του Προτύπου Γυμνασίου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, τον κ. Μηνάογλου Χ. & τις κ.κ. Μανοπούλου Π. & Τζάμου Α. του Προτύπου Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και, τέλος, την κ. Λεοντοπούλου Π. και τους κ.κ. Μαυρομάτη Γ. και Χαρατζόπουλο Π. του Ζαννείου Προτύπου Γενικού Λυκείου Πειραιά.

Ιδιαιτέρως, ο Δ/ντής της Δ.Ε. συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς που οργάνωσαν τις σχολικές γιορτές, εμπνέοντας και διδάσκοντας μέσω αυτών τους μαθητές και τις μαθήτριες, τονίζοντας, παράλληλα, πως τα γεγονότα του Πολυτεχνείου αποτελούν φωτεινό οδοδείκτη για τη διαφύλαξη της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.