Την Παρασκευή 25/11/2022 ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Πειραιά βρέθηκε στο Αγκίστρι, προκειμένου να επισκεφτεί το Γυμνάσιο με Λ.Τ. του νησιού και να συνομιλήσει με τη Διευθύντρια κα Πάλλη Ευαγγελία και τους εκπαιδευτικούς για θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Παράλληλα, ο Δ/ντής Δ.Ε. συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αγκιστρίου κ. Αθανασίου Ιωάννη, καθώς και με την πρόεδρο, κ. Χριστοφιλέα Χριστίνα και τα μέλη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων σε κλίμα αγαστής συνεργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα τη διευκόλυνση της λειτουργίας της σχολικής μονάδας, υιοθετήθηκε από το Δήμαρχο το αίτημα του Δ/ντή για οριοθέτηση του ενοικίου των νεοδιόριστων εκπ/κών (έως και 200 ευρώ maximum) και πρόκειται να εξεταστεί από τον υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κατσαφάδο Κ. η δρομολόγηση ταχυπλόων (superfast flying dolphin), ενώ ισχύουν ήδη τα μειωμένα ναύλα κατά 30% για τους υπηρετούντες εκπαιδευτικούς στο νησί.

Επίσης, ανακοινώθηκε η άμεση ανέγερση σχολικού κτηρίου υψηλών προδιαγραφών με ανάδοχη εταιρεία.

Σημειώνεται, πως η εν λόγω σχολική μονάδα λαμβάνει περί τις 10.000 ευρώ ετησίως από τη σχολική επιτροπή του Δήμου Αγκιστρίου για να καλύπτει όλες τις λειτουργικές ανάγκες της, καθώς επίσης και κάθε είδους πολιτιστικές δραστηριότητες (θεατρικές παραστάσεις, ενοικιάσεις ηχητικών συστημάτων, βιντεοσκοπήσεις κ.ά)

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.