dntis epeteios polytexneiou th

Την Τετάρτη 30/11/2022 ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Πειραιά πραγματοποίησε προκαθορισμένη συνάντηση συνεργασίας με σχολεία της Σαλαμίνας. Επισκέφτηκε το 1ο ΓΕΛ και συνομίλησε με τον διευθυντή κ. Σμυρναίο Θ. και τον υποδιευθυντή κ. Λαιβερά Γ., το 2ο ΓΕΛ και συνομίλησε με τον διευθυντή κ. Σορώτο Γ. και τους υποδιευθυντές κ. Μασσαρά Δ. και κ. Λάμπρου Στ., το Ημερήσιο ΕΠΑΛ και συνομίλησε με τη διευθύντρια κ. Κανάκη Ά. και τις υποδιευθύντριες κ. Λυμπιτάκη Μ. και Καραμανώλη Ε. και το 3ο Γυμνάσιο Σαλαμίνας και συνομίλησε με τη διευθύντρια Παπαϊωάννου Θ. και την υποδιευθύντρια Μασσάρου Αθ. Συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί των συλλόγων διδασκόντων καθώς και τα δεκαπενταμελή μαθητικά συμβούλια ως εκπρόσωποι των μαθητών των σχολείων. Συζητήθηκαν με γόνιμο και δημοκρατικό διάλογο θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Επίσης, δόθηκαν διευκρινίσεις για το Γραφείο Επιμορφώσεων που λειτουργεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά από τη φετινή σχολική χρονιά, για τα προγράμματα Erasmus+ και τις αδελφοποιήσεις με σχολεία του εξωτερικού.

Ο Δ/ντής τόνισε ότι προχωράμε όλοι μαζί για μια δημιουργική σχολική χρονιά γεμάτη μάθηση, γνώση και δραστηριότητες.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.