06-02-2023: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (*)

asep logo

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες (μόνιμους εκπαιδευτικούς Δ/θμιας και Π/θμιας Εκπαίδευσης, διοικητικούς υπαλλήλους, υπαλλήλους ν.π.δ.δ. ή ο.τ.α α’ και β’ βαθμού που υπηρετούν στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων) οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως επιτηρητές/τριες στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (προκ. 2Γ/2022) που θα διεξαχθεί:

Σάββατο 04 Μαρτίου 2023

να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από την Τρίτη 31-01-2023 έως και την Τετάρτη 08-02-2023 και ώρα 15:00, επιλέγοντας τουλάχιστον 2 και έως 6 Εξεταστικά Κέντρα.
Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


 

(*) Κατόπιν ενημέρωσης από το ΑΣΕΠ, το 2ο ΓΕΛ Δραπετσώνας δεν θα είναι Εξεταστικό Κέντρο. Όσοι/ες εκπαιδευτικοί της ΔΔΕ Πειραιά επιθυμούν, μπορούν να διορθώσουν την αίτησή τους στο ΑΘΗΝΑ. Όσοι/ες ενδιαφερόμενοι έχουν κάνει αίτηση μέσω Google form, η επιλογή «2ο ΓΕΛ Δραπετσώνας» δεν θα ληφθεί υπόψη.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.