Tην Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Πειραιά κ. Αναστασόπουλος Διονύσιος παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Πειραιά στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, σε μια εκδήλωση γεμάτη χαμόγελα και ζεστές χειραψίες, λιτή και όμορφη, όπως ακριβώς αρμόζει στην Παιδεία της πόλης.

Τους παρευρισκόμενους υποδέχθηκαν με χαιρετισμό που απηύθυναν η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά κ. Δέσποινα Αρβανίτου και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστος Μακρής.
Στην καλαίσθητη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με τους Διευθυντές & τις Διευθύντριες των Σχολείων μας, τους/τις Προϊστάμενους/νες των Νηπιαγωγείων του Δήμου Πειραιά, σύσσωμες τις Σχολικές Επιτροπές και αρκετούς από τους καθαριστές και φύλακές μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, οι βουλευτές Α΄Πειραιά κ.κ. Γιάννης Μελάς και Νίκος Μανωλάκος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, οι Αντιδήμαρχοι: κ. Ασπασία Αλιγιζάκη, κ. Νανά Γλύκα-Χαρβαλάκου, κ. Δημήτρης Αράπης, κ. Δημήτρης Καρύδης, κ. Κυριακή Μπουρδάκου & κ. Αλέκα Τουμαζάτου, ο Δ/ντης της Δ.Ε. Πειραιά κ. Διονύσιος Αναστασόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, ο Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης, ο έφορος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Γιώργος Δρούζας, τα μέλη των Δ.Σ. των Σχολικών Επιτροπών και πλήθος καλών συνεργατών και φίλων.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους Διευθυντές των Σχολείων του Πειραιά που αποχώρησαν με συνταξιοδότηση, τους οποίους οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, αλλά και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Το πιο συγκινητικό, ωστόσο, μέρος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τη χορωδία του 34ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, συνοδεία κιθάρας από τον δάσκαλό τους και μπουζουκιού από έναν ταλαντούχο μαθητή μόλις 6 ετών!

Ο Δ/ντής της Δ.Ε. Πειραιά συγχαίρει τους διοργανωτές της όμορφης αυτής εκδήλωσης και εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, με δύναμη και πρόοδο!

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.