ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ KICK BOXING ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 ο Δ/ντής της Δ.Ε. Πειραιά κ. Αναστασόπουλος Διονύσιος παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κickboxing (ΠΟΚ), που πραγματοποιήθηκε στον εμβληματικό  χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Kickboxing έχει ενταχθεί επίσημα στα ολυμπιακά αθλήματα και είναι ένα από τα εννέα νέα, τα οποία πιθανότατα θα ενταχθούν στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028.

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του ο Δ/ντής της Δ.Ε. Πειραιά, αφού συνεχάρη τις αθλήτριες και τους αθλητές, τις προπονήτριες και τους προπονητές, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους, υπογράμμισε την ιδιαίτερη συμβολή του αθλήματος τόσο στη σωματική και ψυχική υγεία, όσο και στην αυτοεκτίμηση και οξυδέρκεια των παιδιών και των νέων, ενώ τόνισε τη σπουδαιότητα της διεξαγωγής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στον Πειραιά το 2024.   

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο κ. Μιχαήλ Τριανταφύλλου πρόεδρος της ΠΟΚ, ο κ. Αντώνιος Μαυρομάτης Wako Marketing Chairman και υπεύθυνος της WAKO και WAKO PRO για την Ελλάδα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης κ. Πύρρος Δήμας, η κ. Δέσποινα Αρβανίτου, πρόεδρος της Σχολ. επιτροπής Δ.Ε. του Δήμου Πειραιά, ο π. Κοσμάς Ρισάνος εκ μέρους της Ι.Μ. Πειραιώς, εκπρόσωποι της Γ.Γ. Αθλητισμού και της Αντιπεριφέρειας Πειραιά, καθώς και η κ. Ελένη Πέτρακα υποψήφια Βουλευτής Β' Πειραιά ΝΔ. Χαιρετισμός αναγνώσθηκε από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά κ. Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου. Το παρών έδωσε, επίσης, ο Δ/ντής του ΕΕΕΕΚ Πειραιά κ. Παναγιώτης Τζουβελέκης και ο κ. Νικόλαος Αγαδάκος εκπ/κός της ΔΔΕ.

Τη βραδιά της εκδήλωσης πλαισίωσε μουσικά ο κ. Γιώργος Κουσάκης από το Μουσικό Σχολείο Πειραιά.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.