ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΜΗΔΕΙΑ» ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Την Τετάρτη 03.05.2023 πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση «Μήδεια» του Μποστ στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Πειραιά. Υπεύθυνη της μαθητικής θεατρικής ομάδας ήταν η υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Ασημίδου Κατερίνα, η οποία επεξεργάστηκε το κείμενο, δίδαξε τους ρόλους, τη μουσική, τις χορογραφίες και επιμελήθηκε σκηνοθετικά την παράσταση, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 55 μαθητές και μαθήτριες.

Το έργο παρουσιάστηκε στο κοινό τρεις φορές με τρεις διαφορετικές διανομές στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Οι μαθήτριες και οι μαθητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στην υποκριτική, στο χορό και στη μουσική, παρασύροντας με τη ζωντάνια και το κέφι τους το κοινό, που συμμετείχε με μεγάλες δόσεις γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Τη θεατρική παράσταση του Μουσικού σχολείου Πειραιά παρακολούθησε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Δ/ντής της Δ.Ε. Πειραιά κ. Αναστασόπουλος Διονύσιος, η Προϊσταμένη του τμήματος Προσωπικού της ΔΔΕ Πειραιά κ. Θέμις Παριανού, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κ. Καρδούλιας Νικόλαος και οι Υποδιευθυντές του Μουσικού Σχολείου κ. Ασημίδου Αικατερίνη και κ. Γιατράς Θεόδωρος.
Θερμά συγχαρητήρια και μία μεγάλη υπόκλιση σε όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες για την αισιοδοξία και την ελπίδα που χάρισαν απλόχερα!

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Πειραιά
Διονύσιος Αναστασόπουλος Δρ.
Φιλόλογος

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.