ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Α' ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-15

Οι αιτήσεις για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη του του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά το σχολικό έτος 2014-15 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 1ης έως 31ης Μαρτίου 2014 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Δ.Ε.Π.Π.Σ.: http://apps.athena.net.gr/pps/aitisi.
Ο αριθμός των μαθητών/-τριών που θα γίνουν δεκτοί/-ές στην Α΄ τάξη του σχολείου ανέρχεται σε 108 (4 τμήματα από 27 μαθητές).
Η δοκιμασία (τεστ) είναι τρίωρης διάρκειας και θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 στις 10:00 π.μ.
Οι μαθητές/τριες που θα συμμετέχουν στη διαδικασία της δοκιμασίας (τεστ) θα πρέπει να έχουν δελτίο συμμετοχής, το οποίο οι γονείς και κηδεμόνες, θα παραλάβουν από το σχολείο από 2 έως 12 Μαΐου 2014.
Η εισαγωγή των επιτυχόντων θα ολοκληρωθεί με μετεγγραφή εντός της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου 2014, προσκομίζοντας στο σχολείο βεβαίωση εγγραφής από το Γυμνάσιο στο οποίο θα εγγραφεί ο/η μαθητής/-τρια κατά το μήνα Ιούνιο.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.