ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ:

α) ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2014-2015 και

β) ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/9/2014 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/9/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 ΜΕ e-mail ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΟΝΟ σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής αίτησης με e-mail, αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 35, 3ος όροφος (Πρωτόκολλο)

(ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

(2η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ) ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


23-09-2014

1) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ - ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ: Από το 3ο ΓΕΛ Κορυδαλλού, εκ παραδρομής, τα κενά είχαν δηλωθεί χωρίς το πρόσημο πλην (-).

2) 2η ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ - ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΩΝ: Λόγω επικείμενης ανάθεσης καθηκόντων Ομοσπονδιακού Προπονητή σε εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11), καθώς και ανακοινοποιήσεων λειτουργικών κενών από τις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς μας, αναρτάται εκ νέου ο πίνακας λειτουργικών κενών – πλεονασμάτων.

3) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΘΙΝΟΥΣΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ