28-09-2014: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί με οργανική θέση ή με προσωρινή τοποθέτηση (Διάθεση Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) που δεν συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο, αφού λάβουν υπ'όψη την ΠΡΑΞΗ 28 του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά, να κάνουν αίτηση τοποθέτησης σε εναπομείναντα λειτουργικά κενά. ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9/2014 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30/9/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 με e-mail ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
ΜΟΝΟ σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής αίτησης με e-mail, αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 35, 3ος όροφος (Πρωτόκολλο).

Επισημαίνουμε ότι:

Οι εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ11 οι οποίοι δε συμπληρώνουν ωράριο στη σχολική τους μονάδα με πρώτη ανάθεση, μπορούν να δηλώσουν και κενά κλάδου ΠΕ15 Οικιακής Οικονομίας (δεύτερη ανάθεση) έως 10 ώρες στην ίδια ή σε άλλη σχολική μονάδα.

Οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ10 και ΠΕ13 μπορούν να δηλώσουν κενά και των δύο κλάδων.

Αιτήσεις θεραπείας για τις τοποθετήσεις και συμπληρώσεις ωραρίου (ΠΡΑΞΗ 28) θα γίνονται δεκτές ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9/2014 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30/9/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 ΜΕ e-mail ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
ΜΟΝΟ σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής με e-mail, ενστάσεις θα γίνονται δεκτές στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά, Ελ. Βενιζέλου 35, 3ος όροφος (Πρωτόκολλο).

Τέλος, καλούνται οι αποσπασμένοι από άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε. εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά, 7ος όροφος, Γραμματεία Π.Υ.Σ.Δ.Ε., την ΤΕΤΑΡΤΗ 1/10/2014 και ώρα 12:00, προκειμένου να συμπληρώσουν δήλωση προτίμησης σε εναπομείναντα κενά.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.