espalogo2017 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ FAX e-mail
210-4124891 210-4124891 Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ

 


Στην ανάγκη αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών δημιουργήθηκε ένα πληροφοριακό σύστημα το ΑΘΗΝΑ, όπου κατόπιν ΕΓΓΡΑΦΗΣ και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΛΟΙ οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί (ΕΣΠΑ,ΠΔΕ,ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ) έχουν την δυνατότητα να βλέπουν και να εκτυπώνουν τα μισθοδοτικά τους στοιχεία ανά μήνα, καθώς και την ημερομηνία πληρωμής (αν και πλέον αυτή είναι στις 10 του επόμενου μήνα), όπως επίσης και διάφορες άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1. Εχει παρατηρηθεί ότι το e-mail επιβεβαίωσης (αναφέρεται στις οδηγίες) αργεί να απαντηθεί όταν στέλνεται από yahoo mail.
2. Αν για οποιαδήποτε λόγο αντιμετωπίσετε δυσκολία στη εγγραφή σας παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210-4115766 κ. ΛΙΑΝΟ αφού είστε μπροστά σε Η/Υ με ανοιγμένη την ιστοσελίδα του ΑΘΗΝΑ https://athena.net.gr/athena/personalinfo/

Είμαστε στην διάθεση σας για την οποιαδήποτε διευκρίνιση στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΣΠΑ

 

ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡAΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ personalinfo ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ «ΑΘΗΝΑ» ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.