27η Μαρτίου
Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρα Θεάτρου

theatermasksΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά- Τομέας Πολιτιστικών Θεμάτων στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου συγχαίρει την εκπαιδευτική κοινότητα,- εκπαιδευτικούς , μαθητές και γονείς- για την εξαιρετική προσπάθεια προαγωγής της Τέχνης του Θεάτρου στα σχολεία μας, όπως και για στήριξη του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου Πειραιά που διοργανώνεται από τον Τομέα μας.

Κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου γιορτάζεται από την παγκόσμια θεατρική κοινότητα η τέχνη του Διθύραμβου, της Αρχαίας Ελληνικής Τραγωδίας, η Τέχνη του Δράω – Δρω, η Τέχνη του Θεάτρου. Είμαστε υπερήφανοι για την θεραπεία της θεατρικής τέχνης στα σχολεία μας , η οποία σε καιρούς οικονομικής και ηθικής ένδειας ανθίζει στα σαράντα θεατρικά εργαστήρια-παραστάσεις που αυτή τη στιγμή λειτουργούν στα πλαίσια των Πολιτιστικών Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά!

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.