kpe-marwn-e4e6

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαρώνειας, διοργανώνει τριήμερο σεμινάριο του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Τα Ευρωπαϊκά Ορειβατικά Μονοπάτια Ε6 και Ε4» στο οποίο θα συμμετάσχουν εκπαιδευτικοί του Δικτύου, όπως και μέλη ΚΠΕ του Δικτύου με θέμα:

«Το Ευρωπαϊκό ορειβατικό μονοπάτι Ε6 στην οροσειρά της Ροδόπης»

Η Συνάντηση Εργασίας θα πραγματοποιηθεί στη Μαρώνεια και στην οροσειρά της Ροδόπης από τις 15 έως 17 Μαΐου 2015. Συγκεκριμένα, η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου δηλαδή η 15η Μαΐου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Μαρώνειας, ενώ η 2ηκαι 3η ημέρα στην οροσειρά της Ροδόπης.

Κριτήρια συμμετοχής
Το σεμινάριο απευθύνεται σε 40 Εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι κατά προτεραιότητα είναι μέλη του δικτύου. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις είναι περισσότερες από τον προβλεπόμενο αριθμό επιμορφούμενων, θα προηγηθούν οι εκπαιδευτικοί που έχουν αποστείλει εργασία-δράση στα πλαίσια του δικτύου, θα ακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν αποστείλει και, τέλος, οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι μέλη του δικτύου.

Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών θα αποσταλούν στην Υπεύθυνη ΠΕ μέχρι την Τετάρτη 29-4-2014 και ώρα 12 μ.μ. είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε με φαξ στο 2104179780 (υπόψη κ. Κιούπη).

Επισήμανση

1. Για λόγους ασφαλείας είναι σημαντικό οι συμμετέχοντες να διαθέτουν εξοπλισμό βουνού (ορειβατικά παπούτσια, αδιάβροχο μπουφάν, αθλητικό παντελόνι/σορτσάκι, παγούρι, αντηλιακή κρέμα, καπέλο, πρόχειρη ελαφριά τροφή). Θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες στο site του ΚΠΕ Μαρώνειας.
2. Επίσης είναι σημαντική η καλή φυσική κατάσταση προκειμένου οι επιμορφούμενοι να συμμετέχουν με άνεση σε όλες τις δράσεις του σεμιναρίου.
3. Την τρίτη ημέρα του σεμιναρίου θα διεξαχθούν δύο πεζοπορικές διαδρομές, διαφορετικού βαθμού δυσκολίας. Παρακαλούνται οι αιτούντες εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν στη φόρμα συμμετοχής, την επιθυμητή διαδρομή που θα ακολουθήσουν.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΠΕ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.