Διοργάνωση Εισαγωγικού Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια της Υπεύθυνης ΠΕ Β. Κιούπη) σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώνας προγραμματίζει την υλοποίηση εισαγωγικού επιμορφωτικού σεμιναρίου στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση/Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και Αειφορία. Το σεμινάριο απευθύνεται σε 35 εκπαιδευτικούς Β/θμιας οι οποίοι δεν έχουν εμπλακεί στο παρελθόν σε προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Στόχος του σεμιναρίου είναι να επιμορφωθούν οι εκπαιδευτικοί στις θεωρητικές και παιδαγωγικές αρχές της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και στη συνέχεια να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα ΠΕ εφαρμόζοντας διδακτικές τεχνικές.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ στη Δραπετσώνα στις 17 Οκτωβρίου 2015 και θα έχει συνολική διάρκεια 10 διδακτικών ωρών. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονική αίτηση (http://goo.gl/forms/gmcL5VN87A) στην Υπεύθυνη ΠΕ κα Β. Κιούπη έως τις 2 Οκτωβρίου 2015, 12 μ.μ.

Σας προσκαλούμε επίσης να συνεισφέρετε τα εδέσματά σας (οποιαδήποτε μικρή ή μεγαλύτερη συνεισφορά δεκτή...) στο συλλογικό καφέ και στο συλλογικό γεύμα που διοργανώνουμε στην αυλή του ΚΠΕ Δραπετσώνας, ώστε να γνωριστούμε καλύτερα σε χαρούμενο και φιλικό κλίμα!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.