Ημερίδα με θέμα:
«Θαλάσσια ρύπανση – Τι μπορώ να κάνω;»

elkethe-logoΗ Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια της Υπεύθυνου Π.Ε.) σε συνεργασία με το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε και το ερευνητικό πρόγραμμα PERSEUS, διοργανώνει, επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Θαλάσσια ρύπανση – Τι μπορώ να κάνω;». Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση εκπαιδευτικών, μαθητών και γενικά πολιτών σχετικά με τη θαλάσσια ρύπανση με έμφαση στην εκτίμηση της ποιότητας του θαλασσίου περιβάλλοντος, την επίδραση των πλαστικών-μικροπλαστικών στο θαλάσσιο οικοσύστημα και η ενημέρωσή τους για το πώς μπορούν να συνεισφέρουν πολύτιμα δεδομένα σε τρέχοντα ερευνητικά προγράμματα μέσω χρήσης της τεχνολογίας των κινητών τηλεφώνων. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2015 (ημέρα Πέμπτη, 14.00 – 17.00), στο αμφιθέατρο του Προτύπου Γενικού Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά (Διεύθυνση: Σωτήρος Διός 17 - Πειραιάς - 18535) .
Η ημερίδα απευθύνεται εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων της ΔΔΕ Πειραιά καθώς και σε πολίτες των δήμων αρμοδιότητας της ΔΔΕ Πειραιά. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.