Σεμινάριο
«Ομιλώντας Γεωλογικά»
ΚΠΕ Λαυρίου

kpe-lavriou

Η ΔΔΕ Πειραιά (δια της Υπευθύνου ΠΕ) σε συνεργασία με το ΚΠΕ Λαυρίου και τις Δ/νσεις Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά, Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Αν. Αττικής και Β/θμιας Εκπ/σης Β΄Αθήνας (δια των ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΕ) διοργανώνει διήμερο θεματικό σεμινάριο με θέμα «Ομιλώντας Γεωλογικά».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Λαυρίου. Συγκεκριμένα μπορούν να λάβουν μέρος ως 14 εκπαιδευτικοί της ΔΔΕ Πειραιά. Όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν καλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονική συμμετοχή στην Υπεύθυνη ΠΕ κ. Κιούπη Βασιλική μέχρι 26 Οκτωβρίου 2015 στις 12μμ κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Το ΚΠΕ Λαυρίου θα καλύψει για όλους τους συμμετέχοντες από την διαχειριστική του επιτροπή καφέ, και κουλουράκια για τις δύο ημέρες του σεμιναρίου και την μετακίνηση στο πεδίο μελέτης. Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να διανυκτερεύσουν στον ξενώνα του ΚΠΕ Λαυρίου σε εξάκλινα ή τρίκλινα δωμάτια.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.