ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ:

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια της Υπεύθυνου ΠΕ) σε συνεργασία με το WWF Ελλάς, το πρόγραμμα «Καλύτερη Ζωή» και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια του Υπευθύνου ΠΕ), διοργανώνουν βιωματικό σεμινάριο για τους αστικούς χώρους πρασίνου του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη με θέμα:

«Αστικό πράσινο στο δήμο μου – Συμμετέχω ενεργά!»

urban-green

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15.30 – 20.00 στο Δημοτικό Κήπο Νίκαιας (Κύπρου και Κνωσού) και στο 3ο Γυμνάσιο Νίκαιας (Μυλασσών και Αρμενίων Προσκόπων) και θα εστιαστεί στην καταγραφή της κατάστασης των αστικών χώρων πρασίνου μέσω χρήσης μιας νέας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα από το WWFΕλλάς – «Καλύτερη Ζωή», στο σχεδιασμό εκστρατείας για την ανάδειξη και αξιοποίηση των αστικών χώρων πρασίνου και τέλος την ένταξή τους ως θεματική ενότητα σε προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Για να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου επισκεφτείτε το σύνδεσμο: http://goo.gl/forms/Gsrnovv9jM

Ενδεικτικό πρόγραμμα και πληροφορίες ΕΔΩ

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.