Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό αναπληρωτών των Προέδρων και μελών των
Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) ως Υπηρεσιακών Συμβουλίων:
1) ΠΥΣΔΕ Α΄ΑΘΗΝΑΣ, 2) ΠΥΣΔΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ, 3) ΠΥΣΔΕ Γ΄ΑΘΗΝΑΣ,
4) ΠΥΣΔΕ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ, 5) ΠΥΣΔΕ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, 6) ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ,
7) ΠΥΣΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Κ Α Λ Ε Ι

α) Τους Δ/ντές Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να μετέχουν στη σύνθεση των οικείων ΠΥΣΔΕ ως αναπληρωτές του Προέδρου και

β) τους εκπαιδευτικούς Δ.Ε., που υπηρετούν σε οργανική θέση στην περιφέρεια του οικείου ΠΥΣΔΕ και έχουν τουλάχιστον δεκαπενταετή (15ετή) εκπαιδευτική υπηρεσία και οι οποίοι επιθυμούν να μετέχουν στη σύνθεση των οικείων ΠΥΣΔΕ ως τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη

να υποβάλουν αίτηση και βιογραφικό σημείωμα, μέχρι και την Πέμπτη 26-11-2015 στην οικεία Διεύθυνση Δ.Ε. Από το βιογραφικό τους σημείωμα να προκύπτει η διοικητική και διδακτική τους εμπειρία, η επιστημονική και παιδαγωγική τους κατάρτιση, καθώς και η γενικότερη κοινωνική προσφορά τους και συμμετοχή τους σε συλλογικές δράσεις.
Καταληκτική ημερομηνία για τον υπολογισμό του χρόνου εκπαιδευτικής υπηρεσίας ορίζεται η 26η Νοεμβρίου 2015.
Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος όσοι έχουν ορισθεί ως επιπλέον μέλη, τακτικά και αναπληρωματικά, των εν λόγω συμβουλίων όταν κρίνονται θέματα επιλογής στελεχών εκπαίδευσης, βάσει της παρ. 13 του άρθρου 21 του ν.4327/2015 (Α΄50).

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.