Διοργάνωση επιμορφωτικού σεμιναρίου σχετικά με
τους αστικούς χώρους πρασίνου στο άλσος του Αγ. Φιλίππου

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια της Υπεύθυνου Π.Ε.) σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας και Δια βίου μάθησης και τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια του Υπεύθυνου Π.Ε.), διοργανώνει, επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Αξιοποίηση του αστικού πρασίνου στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» στο 7ο Γυμνάσιο Νίκαιας (ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ 23 & ΣΑΝΤΑΣ – 18451) και στο άλσος του Αγίου Φιλίππου (Δεξαμενής) στη Νίκαια στις 19 Δεκεμβρίου 2015.
Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει εισηγήσεις επιστημόνων και βιωματικές δραστηριότητες στο πεδίο και στο εργαστήριο για τους εκπαιδευτικούς, καθώς και συζήτηση γύρω από την αξιοποίηση των χώρων αστικού πρασίνου σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης για την διαμόρφωση μαθητών-ενεργών πολιτών. Αιτήσεις μέχρι 17/12/2015 ηλεκτρονικά στο: http://goo.gl/forms/ZuJfTVdl2Y. Επίσης, θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.