Επιμορφωτικό σεμινάριο για την ατμοσφαιρική ρύπανση
σε συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια της Υπευθύνου ΠΕ) σε συνεργασία με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», το έργο AIRUSE (LIFE11/ENV/ES/584) (δια του επιστημονικού υπευθύνου Δρ. Κων/νου Ελευθεριάδη) και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β Αθήνας (δια της Υπευθύνου ΠΕ) διοργανώνουν επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα:

«Ρύπανση από αιωρούμενα σωματίδια (PM10 και PM2,5
διάρκειας 6 ωρών.

seminar-ekefe-demokr

Το διήμερο των διαλέξεων και της πρακτικής εφαρμογής για τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και Β Αθήνας  έχει προγραμματισθεί για τις 18-19 Φεβρουαρίου του 2016 και ώρες 17.00-20.00.
Οι δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://goo.gl/forms/5H5aW2nVbB, μέχρι Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016.
 Επισημαίνεται ότι για την πρώτη ημέρα των διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» δεν υπάρχει περιορισμός συμμετεχόντων, ωστόσο απαιτείται υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης. Για τη δεύτερη ημέρα της πρακτικής εφαρμογής με εξειδικευμένο λογισμικό σε αίθουσα πληροφορικής (3ο Γυμνάσιο Νίκαιας, Μυλασσών και Αρμενίων Προσκόπων, για τους εκπαιδευτικούς του Πειραιά) μπορούν να κάνουν αίτηση έως 20 εκπαιδευτικοί λόγω περιορισμών αίθουσας και εξοπλισμού και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συμβουλευτείτε το συνημμένο  έγγραφο, το πρόγραμμα, καθώς και την επιστολή του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.