Σεμινάριο για το Αειφόρο Σχολείο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώναςaeiforo-sxoleio

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια της Υπευθύνου ΠΕ) σε συνεργασία με το ΚΠΕ Δραπετσώνας και Τροιζήνας – Μεθάνων και τις Διευθύνσεις Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά και  Α/θμιας και Β/θμιας Α΄, Β΄, Δ΄ Αθήνας, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής (δια των Υπευθύνων ΠΕ), προγραμματίζει την υλοποίηση διήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα : «Αειφόρο σχολείο: η διάσταση της συνεργασίας σχολείου - κοινότητας» στις 1 και 2 Απριλίου 2016 στο ΚΠΕ Δραπετσώνας (Αλ. Παναγούλη και Μονεμβασιάς 1).
Συγκεκριμένα από τη ΔΔΕ Πειραιά συμμετέχουν την Παρασκευή 1 Απριλίου στο θεωρητικό μέρος 7 εκπαιδευτικοί και το Σάββατο 2 Απριλίου στα βιωματικά εργαστήρια 4 εκπαιδευτικοί.  Η επιλογή των εκπαιδευτικών θα γίνει κατά προτεραιότητα με βάση την υλοποίηση σχετικών προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης από τους υπεύθυνους Π.Ε. των συνεργαζόμενων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης. Με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://goo.gl/forms/yIWBLveH8d μέχρι 9 Μαρτίου 2016 στις 14.00.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.