Σεμινάριο με τίτλο:
«Τα μνημεία είναι γύρω μας: Καταγράφω ένα παλιό κτήριο, ανακαλύπτω την ιστορία του»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών Θεμάτων) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο για το πρόγραμμα Monumenta.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί στο Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, αφορά 50 εκπαιδευτικούς από τις δύο Διευθύνσεις (25 από κάθε μία) και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.

Από την ΔΔΕ Πειραιά δικαίωμα συμμετοχής έχουν 25 εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι υλοποιούν σχετικά περιβαλλοντικά ή πολιτιστικά προγράμματα ή ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν στο μέλλον. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέχρι και την Δευτέρα 21/3/2016 στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://goo.gl/forms/1pMJolRuuc

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.