ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ Ή ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Α/ΘΜΙΑ

1.  Όσοι εκπ/κοί της Α΄ και Β΄ Πειραιά έχουν οργανική θέση σε σχολείο της Δ.Δ.Ε. Πειραιά και αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά έως την 21η Ιουνίου, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Πέμπτη 30/6/2016 στο σχολείο της οργανικής τους θέσης, όπου και θα υπηρετήσουν τη θερινή τους εφημερία.

2. Όσοι εκπ/κοί είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Α΄ Πειραιά και αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Πέμπτη 30/6/2016 στο σχολείο της προσωρινής τους τοποθέτησης, όπου και θα υπηρετήσουν τη θερινή τους εφημερία.

3. Όσοι εκπ/κοί είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Β΄ Πειραιά και αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Πέμπτη 30/6/2016 στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 35 – 3ος όροφος). Η θερινή εφημερία θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης με το σχολείο της προσωρινής τους τοποθέτησης.

4. Όσοι εκπ/κοί από άλλα ΠΥΣΔΕ αποσπάστηκαν ή διατέθηκαν ολικά στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά έως την 21η Ιουνίου, θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία την Πέμπτη 30/6/2016 στο ΠΥΣΔΕ που ανήκουν.

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την ανάληψη υπηρεσίας και τη θερινή εφημερία των εκπ/κών που ανήκουν στη Δ.Δ.Ε. Πειραιά και για το διδακτικό έτος 2015-16 αποσπάστηκαν σε άλλο ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ και για όσους είναι στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.