Σεμινάριο σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ακράτας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά (δια της Υπευθύνου ΠΕ) σε συνεργασία με το Κ.Π.Ε. Κλειτορίας-Ακράτας και τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Πειραιά (δια του Υπευθύνου ΠΕ), διοργανώνει μονοήμερο βιωματικό θεματικό Σεμινάριο – Εργαστήριο, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, στην Ακράτα και στα πεδία της περιοχής με τίτλο:

«Βιωματική Προσέγγιση σε Προγράμματα Π.Ε. σε Υγροτόπους: Το Παράδειγμα του Υγροτόπου της Λίμνης Τσιβλού»

tsivlou

Προϋπόθεση για τη παρακολούθηση του σεμιναρίου, είναι η δυνατότητα των εκπαιδευτικών να συμμετάσχουν στην πεζοπορία διάρκειας δυόμισι (2,5) ωρών στα μονοπάτια της λίμνης Τσιβλού. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με κατάλληλα ρούχα και παπούτσια καθώς, επίσης, και με σακίδιο.

Από τη ΔΔΕ Πειραιά συμμετέχουν 25 τακτικοί και 5 αναπληρωματικοί εκπαιδευτικοί, οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 στη διεύθυνση: https://goo.gl/forms/4aCCWiRyL9boaHaE2.

Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου επιλέχθηκε ως καταλληλότερος τρόπος μετάβασης μας στο ΚΠΕ Ακράτας και τους χώρους διεξαγωγής του σεμιναρίου η χρήση μισθωμένου πούλμαν, το κόστος του οποίου δεν θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες. Η αναχώρηση θα γίνει από κεντρικό σημείο του Πειραιά. Αν κάποιοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν να μετακινηθούν με δικό τους όχημα, θα πρέπει να το δηλώσουν στην αίτηση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και το πρόγραμμα του σεμιναρίου πατήστε ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.