Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ:

• Kαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας/ένσταση, να την αποστείλουν αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

από την Τετάρτη 14/6/2017 έως και την Παρασκευή 16/6/2017.
Η κατάθεση αίτησης θεραπείας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν θα γίνεται δεκτή.

Οι εκπαιδευτικοί που τοποθετήθηκαν οριστικά/βελτίωσαν οργανική θέση θα αναλάβουν υπηρεσία την 30η/6/2017 στη νέα τους σχολική μονάδα, όπου και θα πραγματοποιήσουν τη θερινή τους υπηρεσία.

Οι εκπαιδευτικοί που δεν τοποθετήθηκαν σε σχολείο της προτίμησής τους, μπορούν, αν το επιθυμούν, να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση σε εναπομείναντα οργανικά κενά (Π.Δ. 50/1996, άρθρο 15, παρ. 11).

Η σχετική ανακοίνωση με τις οδηγίες, τον πίνακα με τα εναπομείναντα οργανικά κενά και τους εκπαιδευτικούς που παραμένουν στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά θα αναρτηθεί τη Δευτέρα 19-6-2017, μετά την εξέταση των ενστάσεων επί των οριστικών τοποθετήσεων/βελτιώσεων.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.