ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 30/6/2017
ΘΕΡΙΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

• Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν στη ΔΔΕ Πειραιά και είχαν αποσπαστεί σε άλλο ΠΥΣΔΕ/ ΠΥΣΠΕ (εντός ή εκτός του λεκανοπεδίου Αττικής), είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού, η ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική ή στην προσωρινή τους θέση με τη λήξη του διδακτικού έτους 2016-2017 θα γίνεται δεκτή, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας, η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά στο σχολείο οργανικής ή προσωρινής τοποθέτησης.

• Όσοι εκπαιδευτικοί είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ανήκουν στη Β΄ Πειραιά η ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη του διδακτικού έτους 2016-2017 θα γίνεται δεκτή, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, με αποστολή υπεύθυνης δήλωσης μέσω τηλεομοιοτυπίας στη σχολική μονάδα προσωρινής τους τοποθέτησης, η οποία στη συνέχεια πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά.

• Όσοι εκπαιδευτικοί είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ανήκουν στην Α΄ Πειραιά και όσοι εκπαιδευτικοί ήρθαν με μετάθεση στην Α΄ Πειραιά και παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, θα παρουσιαστούν για ανάληψη υπηρεσίας στις 30/06/2017 στη σχολική μονάδα προσωρινής τους τοποθέτησης.

Σε κάθε περίπτωση οι εκπαιδευτικοί δεν απαλλάσσονται από την υποχρέωση της θερινής υπηρεσίας, η οποία θα γίνει στη σχολική μονάδα που είναι τοποθετημένοι είτε οργανικά είτε προσωρινά. Όσοι εκπαιδευτικοί αναλάβουν υπηρεσία μέσω τηλεομοιοτυπίας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν την ίδια μέρα τηλεφωνικά με τη σχολική μονάδα για να συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό των θερινών υπηρεσιών.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.