06-09-2017: ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ

ΠΥΣΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πειραιά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) έχουν αναρτηθεί πίνακες λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων, σε ώρες ανά μεταθετική περιοχή.

Καλούνται να υποβάλουν αίτηση προς το Π.Υ.Σ.Δ.Ε.
έως και την Πέμπτη 07-09-2017, ώρα 09:00π.μ.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
οι εκπαιδευτικοί:

1. που επιθυμούν να αποσπαστούν από την Α΄ ή τη Β΄ Πειραιά ΜΟΝΟ προς σχολικές μονάδες της Β΄ Πειραιά
2. που είναι λειτουργικά υπεράριθμοι (υπόλοιπο ωραρίου 12 ώρες και άνω), δηλώνοντας μόνο σχολεία με κενά 12 ωρών και άνω.
Σε περίπτωση που σε κάποια ειδικότητα δεν υπάρχουν κενά άνω των 12 ωρών, οι εν λόγω εκπαιδευτικοί θα υποβάλουν συμπληρωματικά και αίτηση για συμπλήρωση ωραρίου σε επόμενη φάση, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά.

Λόγω φόρτου εργασίας παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να μην τηλεφωνούν για επιβεβαίωση παραλαβής των αιτήσεων, καθώς θα τους αποσταλεί e-mail επιβεβαίωσης.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ (ΣΤΗ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ) ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.